Csocsó és a jégkár panasz esete

Minden valamirevaló kocsmába és klubba, szórakozóhelyre kell csocsó. Ez nem vita tárgya, nem lehet kérdés, nincs apelláta, a csocsó az kell. Hogy miért? Azért mert egy olyan közösségi játék, ami a maga módján nagyon különleges, hiszen egy élő sportot modellez le, magát a focit, de olyan furcsa mechanikával, hogy egy a valóságtól teljesen eltérő, egészen egyedi játékélményt nyújt.

Barátokkal is játszhatsz, de közben ismerkedni is lehet. Csocsózás közben történt meg velem az, hogy valaki a lelkemre kötötte, hogy nagyon-nagyon, sőt, nagyon fontos, hogy legyen lakásbiztosítás jégkár esetére. Mert vele megesett az, hogy bizony nyitva hagyott pár ablakot éjjel, ezért beázott a otthona de a tetőablakokat egyeneseb betörte a jég, és most ott tart szerencsétlen, hogy szinte egy ép ablaka nincsen, amit tudna használni. Ezzel még nem lenne nagy gond, ha kötött volna lakásbiztosítást jégkár funkcióval, a menyasszonya egy ideje szekálta már ezzel, de ő csak halogatta és halogatta, nem tartotta fontosnak, hogy ezzel foglalkozzon, aztán most meg derült égből villámcsapás helyett derült égből jégcsapást kapott, és forgatja a fejét, mert alig van megtakarított pénzük, és most hatalmas segítség lenne a biztosító fedezete, ha egyáltalán lenne.

Elvertük őket csocsóban, de addig nem hagyta, hogy elmenjek a következő kör sörért, amíg nem néztem meg a weboldalt, amit mondott nekem. Amikor látta, hogy végigböngészem és elmentem a kedvencek közé, akkor megnyugodott, és lehetett tovább piálni. Egyébként egy tök jó kis cég honlapjáról van szó, akik biztosítások kötésével foglalkoznak, és rendelkeznek a lakásbiztosítás jégkár miatti támogatásával is!