Csocsó játékosok a megbetegedések ellen

A barátaimmal sokat szoktunk játszani hétvégenként, néha napján munka után is. Van egy pub a belvárosban, ahova gyakran ülünk be, itt több játékra is van lehetőség. Gyakran dartsozunk, biliárdozunk, de az örök kedvencünk mégis a csocsó. Mivel már törzsvendégek vagyunk ezen a helyen, így szoktunk szervezni csocsóbajnokságokat is, ahol már megvannak az állandó csapataink.

Mivel elég fiatalok vagyunk, így felesége egyikünknek sincs még, és gyerek se, maximum barátnő, de ez egy változó jelenség javarészt. Ezáltal elég kötetlen az életünk és időnk nagy részét az teszi ki, hogy ide járunk, megbeszéljük a világ nagy dolgait pár sör mellett és csocsózunk.

Múlt hónapban volt évek óta az a csocsóbajnokság, amikor végre mind a 14-en el tudtunk jönni. Éppen ezért iszonyúan vártuk. Hét csapat állt fel és voltak selejtezők, középdöntők és döntő is. Az én csapattársam Arnold volt, aki általános iskolás barátom. Arnold másfél héttel a megbeszélt bajnokság előtt lebetegedett kicsit. Én teljes stresszben voltam, amikor hívott munka közben, hogy dolgozni se ment, mert beteg. Ki lesz így a csapattársam? Arnolddal nagyon jó csapatot alkottunk, és nem szerettem volna azt se, ha kimarad valamelyikünk ebből az élményből. Amint leraktuk a telefont, egyből nézelődtem a neten. Arnold nem hajlandó gyógyszereket szedni, ezt kijelentette, de tudtam, hogy a makacsságán túl lehet járni. Azt mondta, hogy nagyon köhög és a váladékok teljesen rámentek a légutakra, elég rossz is volt a hangja így telefonon keresztül.

Miután beírtam a netre, hogy mit keresek, azonnal feldobott egy már általam jól ismert, vény nélkül kapható gyógyszert, az ACC 200-at. Rátaláltam egy első blikkre elég profinak tűnő weboldalra, a prevenciopatika.hu honlapra. Gyorsan fel is térképeztem az oldalt, elég egyértelmű volt minden, nem is kellett nagyon keresgélnem semmit. Kicsit olyan érzés volt, mint az, amikor megismersz valakit, akinek a létezéséről előtte még csak nem is tudtál, de úgy érzed, mintha már ezer éve ismernéd. Egyből otthonosan mozogtam az oldalon és láttam, hogy Magyarország leggyorsabb kiszállítású online patikájával van dolgom. Nem volt kérdés, tudtam, hogy ez az, ami most kell nekem, és persze Arnoldnak is!

acc 200Rossz szokás, de ha bemegyek egy gyógyszertárba, megveszem az általam megvásárolni kívánt gyógyszereket, kibontom, nem kezdem el nézegetni a hangya méretű betűkkel írt tájékoztatót, amit csatolnak hozzá. Itt viszont tömör, lényegre törő leírás volt az ACC 200-hoz, amit el is olvastam. A rendelés menete szintén nagyon egyszerű volt, előre fizettem, majd Arnold címére kértem az ACC 200 granulátumot, ami másnap meg is érkezett hozzá. Ő persze tudta, hogy én voltam az elkövető, megragadta a telefont és hívott is. Persze megköszönte. Elkezdte szedni és kevesebb, mint egy hét alatt, rendbe is jött. A légutak kitisztultak és elmúlt az a fránya köhögés is. Tökéletes formába jött a csocsóbajnokságra, hála az ACC 200-nak és persze a prevenciopatika.hu-nak!

A bajnokságon másodikak lettünk Arnolddal, ami szép teljesítmény szerintem, mivel hatalmas meccs volt a döntő, egy góllal nyertek Ádámék. De nem bántuk, hisz a fő az volt, hogy végre mind a 14-en ott voltunk, nem kellett senkinek elmennie és jól éreztük magunkat. Miután vége lett a csocsónak és leültünk mindannyian, elmeséltük Arnolddal a bajnokságot megelőző 1 hetes masszív stresszünket.

A többiek nagyon érdeklődve hallgatták a sztorinkat, hogy milyen jó kis online patikát találtam Arnoldnak és mennyire jól, illetve gördülékenyen ment minden.

Arnoldnak előtte nem is mondtam, hogy milyen tapasztalataim voltak a honlappal kapcsolatban. Így muszáj voltam őt is beavatni. Elmeséltem mindenkinek, hogy egy teljesen felhasználóbarát felület jelent meg előttem, ahol az ACC 200-at keresnem se kellett, mert azonnal megtaláltam. Beszéltem arról is, hogy talán életemben először elolvastam a betegtájékoztató részt is. Azért ehhez hozzátenném, hogy nagyon ritkán vagyok beteg szerencsére, ezt most le is kopogom. Így sűrűn nem találkoztam betegtájékoztatóval, hála a jó égnek.

A többiek annyira kíváncsiak lettek, hogy Ádám elő is vette a laptopját és megmutattam nekik a prevenciopatika.hu nevű weboldalt.

Amikor Ádám megnyitotta a böngészőt, akkor éppen ausztriai munkákat nézegetett. Elmondta, hogy mindig is álma volt, hogy kimenjen Ausztriába a szállodaiparba dolgozni, mert nagyon tetszik neki az osztrák környezet és az osztrákok mentalitása. De most Ádámot is, és minket is jobban érdekelt ennél, hogy meglessük végre a prevenciopatika.hu weboldalt.

Többiek egyből mondták, hogy azonnal regisztrálni akarnak, kapták elő a telefonjukat, és már meg is volt mindenkinek a regisztráció az oldalon. Hamar észrevették ők is az ACC 200-at, de ezen kívül még csomó olyan gyógyszert, ami számukra, laikus embereknek egyből ismerős volt, különböző vény nélkül kapható gyógyszerek.

Kicsit fura érzés volt, mert csak megemlítettem a többieknek ezt a dolgot, aztán végül is teljesen elvitte az a téma az este további részének a beszélgetését. Teljesen oda voltak, hogy mennyire jó, hogy otthonról tudnak rendelni, „házhoz jön az egészség”.