Csocsó közben találtam új babakocsit

Mióta született egy gyerekünk a feleségem mondogatja, hogy kellene egy új babakocsit vennünk. Csakhogy van egy probléma, mivel nekünk ikreink születtek, és nekik sokkal nehezebb kocsit találni, mint egyébként.

Ezért sok boltot meg is néztünk, de nem igazán találtunk olyat, ami tetszett volna. De aztán elmentem a barátaimmal egy csocsó bajnokságra. Ilyenkor elég sok ember megfordul arra, és mivel délután van, sokan a családjukat is elhozzák. Sokszor a gyerekek is ott rohangásznak az asztalok körül. Szóval a bajnokság közben éppen megláttam velem szemben egy nőt babakocsival. És szerencsénkre éppen olyan kocsival volt, amilyet mi kerestünk, vagyis ikreknek gyártották. Rögtön oda is mentem hozzá, és megkérdeztem, honnan vette. Megmondta a bolt nevét, és másnap már utána is néztem a dolognak.

Ebben a boltban még több típusú ikreknek való babakocsi is van, úgyhogy még válogatni is lehet. Mindegyik magas minőségű, és különböző színekben is kapható. Ezek mind könnyű szerkezetű modellek, így a szélesebb kialakításuk ellenére is könnyű őket kormányozni, és nem nehéz őket felrakni sem a járművekre.

Még külön előny az is, hogy a bolt 100. 000 ft-os vásárlás fölött, még vidékre is kiszállítja neked az a terméket, amit rendeltél. Én ezek után már nem is töprengtem tovább, hanem megrendeltem. A nejem is elégedett volt, hogy végre találtunk egy szép babakocsit. Ha iker babakocsit keresel a legjobb helyen jársz – Babakocsik.hu BABAKOCSIK