Ez is megvolt…

Ez is megvolt, még sincs este! A múltkori szervezkedésnek már meg is volt az eredménye. Vagyis túl vagyunk a segway túrán, ami végül majdnem bukósisak tesztelésbe fajult át. De ne szaladjunk ennyire előre!

Talán már ti is észrevettétek, hogy ha egyszer elkezdünk valamit szervezni, akkor annak elég gyorsan a végére érünk és meg is valósítjuk a terveket. Ez most sem volt másképp. Bár kétségtelen, hogy ehhez a mi lelkesedésünkön kívül arra is szükség van, hogy a külföldi diákjainknak azonnal rendelkezésére álljon az az összeg, ami éppen az aktuális hóbort vagy szeszély megvalósításához szükséges. A lényeg, hogy mindent megbeszéltünk és elrendeztünk.

Végül egy városon belüli útvonalat szavazott meg a társaság annak a cégnek a kínálatából, amit végül kiválasztottunk a sok közül. A program osztatlan sikert aratott. Olyannyira, hogy a túra végeztével egyrészt néhányan nem voltak hajlandóak leszállni a járgányról. Másrészt a nagy lelkesedés a „csapkodjuk egymás fejét, ha már bukósisak van rajtunk” című játékba. Nagyon úgy festett a dolog, hogy tényleg a sisak anyagának tűréshatárát próbálták elérni, mert egyre nagyobbakat és lendületesebben ütögettek. Mi próbáltuk őket ugyan kicsit visszafogni, de a szervező srác megnyugtatott minket, hogy voltak már ennél rosszabbak is, és képzeljünk el egy legénybúcsút, ami segway túrával indul!