Fájó foggal nem a legjobb csocsózni

Csocsózni sokan szeretnek, igaz, nem mindenki tud. De gyakorlás teszi a mestert. Mi gyakran járunk a barátaimmal közösen csocsózni. Van egy szórakozóhely, ahol koncertek szoktak lenni, viszont van egy kialakított része is, ahol le lehet ülni, beszélgetni, italozni, és csocsózni is.

Nemrég voltunk ott ismét a barátokkal, bár akkor én nem élveztem annyira. Nagyon fájt a fogam, így nem is nagyon tudtam rendesen enni és inni, játszani meg pláne nem volt kedvem. Emiatt kicsit borús is volt a hangulatom, ezért volt szükségem arra, hogy kicsit kimozduljak a barátaimmal. Ők kicsit jobb kedvre derítettek, de még mindig ideges voltam, mert másnap mentem fogorvoshoz.

Fogorvos Budapest és körzetében rengeteg van, viszont nem mindegy, hova mész, ezért jól meg kell válogatni. Voltam már az évek alatt néhány helyen, nem azért, mert rosszak a fogaim, csupán úgy gondolom, hogy a rendszeres vizsgálat és kontroll jót tesz, azonban találkoztam már nagyon cifra helyekkel és bunkó orvosokkal.

fogorvos budapest

Erről inkább nem is beszélnénk, viszont a fogászatot, ahova most járok, csak ajánlani tudom. Részletes leírás található egyébként az orvosokról és az árakról is a honlapjukon. Sőt, ha nem tudnád, melyik eljárás, mit takar, akkor hosszabb cikkeket is tudsz olvasni róluk, mint például a fogpótlásról. Az is nagyon érdekes cikk, azért ezt említem meg, mert sajnos pár hónappal ezelőtt anyukámnak pótolni kellett. De neki is minden rendben ment, azóta nem is fél a fogorvosoktól.

Én eddig sem féltem, inkább ideges voltam, mert nem szeretem, amikor egy udvariatlan és bunkó orvos matat a számban, aki csak a zsebét tudja nyitogatni felém, közben végig olyan fájdalmat okoz, ami ráadásul teljesen felesleges.

Most már tényleg jó helyen vagyok, ismerjük egymást a dokikkal, gyakran kérdezik, mi újság van velem, fáj-e valamelyik fogam. Látszik, hogy érdekli őket, mi van a páciensekkel. Szóval most is voltam, megnézték a fogamat. Sajnos lyukas, így be kellett tömni. De azóta nem fáj, szerencsére.

Ha valakinek egy jó fogászatra lenne szüksége, akkor mindenképp ide menjen, itt biztos, hogy jó kezekben lesz az illető. A weboldalon ott van a telefonszámuk, de akár kitöltve az űrlapot is lehet időpontot kérni.