Magyarország az online póker hazája

Miért is hívják Magyarországot az online póker hazájának?

Sok tehetség került már ki tőlünk híres külföldi versenyekre, és tértek haza nem kis nyereségekkel, szereztek maguknak hírnevet.

Ami hatalmas előnye az online pókernek, a hagyományos, baráti összejöveteles kártyázással szemben, hogy annyi lehetőségünk van gyakorolni, amennyit csak szeretnénk, akár a nap 24 órájában is! Ezáltal könnyen, rövid idő alatt válhat egy amatőr játékosból is profi!

A RIVO kaszinó neked is segít ebben.

Persze sokan úgy vélik, hogy a hagyományos játékkal szemben, veszít is az értékéből egy keveset, mert míg az asztalnál figyeltük a játékosok reakcióját, mimikáit, ebben az esetben nincs lehetőségünk rá, így nehezebb is felmérni, ki blöffölhet, csak a tudásunkra, lapjainkra alapozhatunk.

Tudod mit jelent a csoportos online póker játékok?

Be kell, hogy valljam, először azt hittem, hogy csak annyit, hogy többen játszunk egy asztalnál, és kész! Aztán miután utána jártam jöttem rá, hogy sok lehetőséget rejt magába.
Vannak olyan online póker oldalak, ahol lehetőségünk van arra, hogy nem egy személyben játszunk, hanem egy választott csoport neve alatt.

Ez mit is jelent pontosan? Akár a kedvenc focicsapatunk is lehet, vagy csak egy olyan csoport, aki szimpatikus számunkra, és úgy döntünk, szeretnénk hozzájuk csatlakozni.
Ha felvételt nyertünk, onnantól kezdve, a csoportnak játszunk, és nem magunknak! Persze itt is van azért belépési, regisztrálási befizetés.

Ez esetben a nyeremények elosztása is változik. Van az úgy nevezett alap tőke, és a részesedés. Minden attól függ, hányan játszanak egy csoporton belül, értelem szerűen annyi felé oszlik a leendő nyereség is.

Már számtalan csoport alakult a világhálón, akik együtt játszanak, de a közösségi portálokon is, úgynevezett póker közösségek alakultak.

Miután ennyi lehetőségünk van a póker játékra, fejlesztésre, gyakorlásra, nem is kérdés, hogy rövid időn belül rengeteg jó játékosa lett, és lesz Magyarországnak!

Itt olvashatsz még cikkeket:

A mai modern szerszámok, présgép

A csocsózás örök marad

Teke verseny, angol nyelvtanfolyam