Megújult a kedvenc pubom és kicsit a lakásom is

Van a városunkban egy pub, ami a székhelyünk a baráti társaságommal. Már évek óta járunk, sok emlék köt oda minket. Rengeteg szülinapot, szilvesztert töltöttünk már ott. Pár hétre azonban bezárt, mert felújították. Tegnap nyitott meg újra és mi természetesen akkor este is ott voltunk. Eléggé más lett a dizájn, sok új elem is bekerült a helyre, lett új csocsóasztal is, sőt, légkondi is lett felszereltetve. Egész este csocsóztunk, szerencsére több asztalt is beszereztek, így nem volt senkinek kifogása az ellen, hogy befoglaltunk egyet egy estére.

Ahogy ott álltam a légkondi alatt a csocsóasztal mellett, észrevettem, hogy milyen kellemes hőmérsékletet teremtett a teremben, holott előtte meg lehetett fulladni egy idő után, olyan meleg volt. Mivel az én lakásom déli fekvésű, így nyáron egész nap besüt a nap, szóval jó meleg van. Elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne beszereltetni egyet hozzám is. Meg is kérdeztem a pultost, Klárit, hogy esetleg tudna-e adni egy elérhetőséget a céghez, akik felszerelték náluk a légkondikat. Szerencsére pont a pult alatt volt a névjegykártya, amin már el tudtam indulni. Otthon meg is néztem őket magamnak. A Fábián Group Kft-ről volt szó, akik légkondik felszerelésével, karbantartásával foglalkoznak. Az oldalfali split klímákkal kezdtem el szemezni, a klíma árak szereléssel is igen jók voltak, sőt, még akció is volt pont akkor, mikor néztem. Mondjuk annyira azért nem értek a légkondikhoz, szóval egyik délelőtt felhívtam az oldalon lévő telefonszámot és kihívtam felmérésre a cég munkatársait. Megbeszéltünk egy napot, amikor ki tudnak jönni és én is otthon tudok lenni.

Mikor eljött a nap, már nagyon vártam, hogy megérkezzenek a szerelők. Amikor csöngettek, csak úgy suhantam az ajtóhoz. Beengedtem az úriembereket, akiknek megmutattam, melyik helyiségbe szeretném felhelyeztetni az eszközt. Ők végignézték a lakásomat, hogy hogyan működhetne a kábelezés, hogy lehetne kivitelezni és hova helyezhetnék el a külső egységet. Mivel megállapították, hogy minden feltétel adott a beszereléshez, ajánlottak egy olyan fajtát, ami pont illene a lakásomba. Felírtam magamnak, amiket mondtam és miután elmentek, el is látogattam ismét a klimapolar.hu-ra, hogy leadjam a rendelésem. Meg is találtam azt a klímát, amit ajánlottak a szakemberek, beraktam a kosárba. Az ára még mindig akciós volt és tudtam banki átutalással is fizetni. Miután megtörtént a megrendelés és a tranzakciót is elintéztem, ismét telefonáltam és tájékoztatást kértem arról, körül-belül mikorra várható a klíma megérkezése. Szerencsére hamar mennek a dolgok a Fábián Group-nál, mert a beígért időpontban kihozták a terméket hozzám. A beszerelés már aznap meg is történt, igaz, elvett egy fél napot, de szépen és gyorsan végeztek a munkások. Próbaüzembe is rakták nekem, hogy ki tudjam próbálni. A mellékelt használati útmutató segítségével könnyen megtanultam kezelni a szerkezetet. Mivel közeledett a forró nyár, pont jókor került felszerelésre az eszköz. A Fábián Group a későbbiekben is gondoskodik majd a klímám normális működéséről, így nem kellett félnem, biztos lehettem benne, hogy mindig tökéletes állapotban lesz az új légkondi.