Motoros barátok, ajándék krossz bukósisak

Úgy döntöttünk a haverokkal, hogy olyan régen motoroztunk már motorbike-407186_640együtt, hogy kirúgunk a hámból hétvégén. Hogy ez pontosan mit is takar? Mindjárt leírom.

A motorozás

A motorozás egy életforma. Azok, akik nem motoroznak, azt gondolom, nem ismerik ezt az érzést. A szabadság érzését. Amikor felülünk a motorra, és csak száguldozunk, a táj pedig csak fogy körülöttünk… minden olyan más a motoron.

A motorosok mindig megtalálják egymást. Már kamasz koromban is igaz volt ez. 18 éves voltam, amikor megkaptam életem első motorját ballagási ajándéknak. Felhőtlenül boldog voltam. Az utcában volt egy srác, néha találkoztunk a buszon, de nem igazán beszélgettünk. Aztán amikor a motor előkerült, és egyik alkalommal pont kint voltam, valahogyan szóba álltunk. Kiderült, hogy ő is szereti a motorokat, és hogy neki is van egy. Onnantól fogva együtt lógtunk.

Persze, mint minden társaság, folyamatosan bővül. Igaz néha jöttek mentek a haverok, de a motorosok összetartanak.

A közös programok

Miután felnőttünk, sokszor jártunk együtt szórakozni, vagy nyaranta, motoros túrákra, sátorozni. Persze ahogy telt az idő, mindenki dolgozott, vagy éppen családja lett, így kevesebb időnk maradt egymásra.

Persze a csajok ismerték egymást, más választásuk nem is volt, hiszen úgy csöppentek bele, hogy mi már haverok voltunk. Aztán ahogy telt az idő, és a barátnők maradtak, úgy kezdtek ők is belerázkódni a helyzetbe.

Mára már megéltünk jót, és rosszat is együtt, volt motoros lakodalom, motoros pelenka babaszületésre, tejfakasztó bulik, születésnapok, krossz bukósisak ajándékba…de ugye az életben nem csak jó dolgok történnek, de azért vannak a barátok, hogy összetartsunk jóban, és a bajban is.

A nyaralás

Évek óta terveztük, hogy közösen elmenjünk egy motoros túrára. Persze ez nem mindenkinél megoldható, hiszen ahol gyerekek vannak, ott már nem. Így arra a következtetésre jutottunk, hogy csak mi férfiak fogunk elmenni pár napra, és csak élvezzük a motorozást, és a pihenést.

Miután nem ez az első alkalom, így nem jelentett gondot. Persze tervben van egy olyan is, hogy a csajok is jöhessenek, de most csak mi férfiak megyünk, és kirúgunk a hámból.