Próbáljunk ki egy újabb trendet!

Az Erasmusosainknak nagyon megtetszett, hogy néha láttak a városban kétkerekű valamikkel furikázni embereket csoportokban. Ez így nem túl konkrét, ugye? Nos, nekünk is utána kellett járnunk kicsit, hogy miről is van szó. Tudtuk róla, hogy minimum három főből álló, bukósisakkal  felszerelt ember gurul a város utcáin.

Látszólag egy vezetőt követnek a kétkerekű és hosszú kormányú járgányaikon. Esetleg valami tipp, hogy miről is van szó? Így már körvonalazódik, ugye? Hát igen, a segway túra ötlete tetszett meg annyira a külföldi diákoknak. Nem volt könnyű menet kideríteni, hogy mi az. Viszont ennél lényegesen egyszerűbb volt olyan honlapokat találni, ahol ilyen túrákat ajánlgattak. Igazából elképesztő, hogy milyen széles választékban. Nosza, gyorsan össze is szedtük azokat, akiket érdekelt egy ilyen program, hogy lássunk egy létszámot.

Cégtől függően más-más létszámkeretet adtak meg, és nekünk olyan hely kellett, ahol legalább annyi embert vállalnak egy csoportban, mint ahányan a mi kis társaságunkból menni akarnak. Ha ez meglesz, akkor el lehet kezdeni lebokszolni, hogy milyen útvonalra fizessünk be. Sejtésem szerint megint egy érdekes meccsnek nézünk elébe, ha végiggondolom, hogy mennyire sokféle ez a társaság. Sebaj, majd megoldjuk ezt is!