Végre ilyet is találtunk!

Bárki, akinek járt már külföldi ismerőse Budapesten vagy Magyarországon, esetleg hosszabb-rövidebb ideig élt is itt, az szembesült már a mi problémánkkal. Mégpedig azzal, hogy nagyon nehéz nálunk olyan idegennyelven tartott tanfolyamot találni, ami nem nyelvtanfolyam. De végül csak sikerrel jártunk, mert egy budapesti iskolában találtunk egy olyan barista tanfolyamot,  amelyen az oktatás angol nyelven zajlik.

Örültünk is neki rendesen! Főleg azért, mert ez egy hosszú távú siker, és eközben továbbra is tudunk más hasonló lehetőségeket találni, ha ez valamiért megszűnne vagy valami gond lenne vele. Már meg is kezdtük az információk begyűjtését, no és persze az igények felmérését, hogy kik azok, akik benne lennének egy ilyen hobby szintű képzést adó programban, csak úgy, a társaság és a móka kedvéért. Egyelőre úgy néz ki, hogy talán két csoportra való ember is összegyűlik.

Az már most biztos, hogy az iskola nagyon hálás lesz nekünk ezért a jelentkeződömpingért. Még azt nem sikerült tisztázni, de nagyon reménykedünk benne, hogy sikerül valamilyen csoportos kedvezményt is kialkudni az Erasmusosainknak! Szóval egy újabb sikert könyvelhetünk el a budapesti erasmus-kampányunk útján, aminek nagyon örülünk, hiszen rengeteg időt és energiát áldozunk arra, hogy érdemben tudjunk segíteni a külföldi diákoknak a hétköznapokban.